Ajánlat kérése

(több elem kijelölése: ctrl + klikk)

Beszállítóink újdonságai

Beszállítóink újdonságai

Az olasz Ifi a fagylaltkészítés, a cukrászat szakemberi számára gyártja termékeit, amelyekben a legmodernebb technológiai és design megoldások ötvöződnek a mai kor ergonómiai és gazdasági igényeivel.

A Pivot az Ifi legújabb álló hűtővitrinje, amely a termékbemutatást és -megőrzést higiéniával és maximális funkcionalitással kombinálja. Az Ifi folyamatosan törekszik az innovációra: a Pivot mind a négy oldala hőkezelt temperált üvegből készült, az összecsukható fogantyúval ellátott ajtó és az önzáró rendszer pedig hozzájárul, hogy a lehető legkevesebb hideg levegő szökjön ki a vitrin kinyitásakor.

A Pivot megtekinthető az alábbi linken: https://www.ifi.it/en/pivot.html

 

A Satelliet a vírushelyzet okozta változásokra, szigorításokra kínál okos, biztonságos megoldást vendéglátóipari egységeknek.

Az InBetween termékek beltéri és kültéri panelek éttermek, kávézók számára. A mozgatható panelek használata segíti a társadalmi távolságtartást, hozzájárul a vendégek és az étterem dolgozóinak védelméhez. A különböző méretű panelek könnyedén a tér adottságaihoz igazíthatóak. Praktikusak, könnyen mozgathatóak és egyszerűen összeszerelhetőek. Segítenek felosztani, elválasztani a teret, miközben önmagukban kevés helyet foglalnak el. Az InBetween paneleknek köszönhetően a vendégek biztonságban érezhetik magukat.

Az InBetween panelek megtekinthetőek itt: https://inbetweenbysatelliet.co.uk/

 

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie Policy HU