Ajánlat kérése

(több elem kijelölése: ctrl + klikk)

Business Superbrands 2019

Business Superbrands 2019

 Megkaptuk! Erre a címre nem lehet pályázni, sem jelentkezni. A szakmai szemek viszont mindig figyelnek és értékelnek. Nem azonnal, nem az első sikernél, mert sok vetülete megmérettetik egy vállalkozásnak, ami az üzleti világban megnyilvánul. Egy olyan mércét keresnek, ami onnantól kezdve, hogy excellent-ként minősített, már egy etalon, mértékegység. Vagy valamilyen fokmérő, amihez képest mások mérhetőek.

Idén tizenegyedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat és több kiváló vállalat közül a mi cégünket is érdemesnek találta a Business Superbrands 2019 cím viselésére.

Azon túl, hogy mennyire megtisztelt bennünket ez a magas szintű szakmai elismerés, egyszerre döbbentett rá arra, hogy ez milyen fokú felelősségvállalás a jövőre nézve. Hiszen nekünk, önmagunk mércéjével nézve ez a szint lesz majd a minimum standard. A kiváló mostantól már az az alap szint, amit az ügyfélkörünk eddig is elvárt és megkapott tőlünk, de most már erről papírunk is van. Olyan ügyfélélményre törekszünk, mely során mindig nyugtázza majd az elégedett vásárló, hogy bízhat a Coninvest márkában.

A nemzetközi Superbrands Program egyébként huszonnégy évvel ezelőtt indult Nagy-Britanniában. A célja az volt, hogy reflektorfénybe kerüljenek a kiváló vállalatok, akik mintaként szolgálnak majd, mint példaértékű márka.
Ma már közel 90 ország ismeri a Superbrands minősítés jelentőségét, ami már egy nemzetközi siker.
A mi történetünk is több, mint 26 évvel ezelőtt kezdődött, rengeteg munka van mögötte, és tudjuk, hogy a tartós sikerért meg kell dolgozni. Most egy újabb mérföldkőhöz értünk, megállunk egy pillanatra, megveregetjük a vállunkat, a munkatársakét és megyünk tovább, töretlenül, ahogy eddig is.

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani minden egyes munkatársamnak, akikkel ezen az úton együtt haladunk. Akik sajátjukként tekintenek a Coninvest brand-re, akik minden nap találnak elég motivációt reggel ahhoz, hogy ilyen lelkesen és magas színvonalon végezhessék a munkájukat. Akik büszkék arra, hogy ezt a címet együtt értük el.

Megcsináltuk! Köszönet érte!

Kertész Mirjam
A Coninvest Kft. Ügyvezető Igazgatója

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie Policy HU