Ajánlat kérése

(több elem kijelölése: ctrl + klikk)

Designerek és alkotások

Interjú Fejes Gergővel (Plusdesign stúdió, www.plusdeisgn.hu) a vadiúj hotel átalakítási munkánk kapcsán

Budai Attilával beszélgettünk, akinek két közös projektje is volt Coninvest-tel.

Kelemen Csilla, belsőépítészeti tervezőnek jutott a megtisztelő feladat, hogy átalakítsa a a Vásárcsarnok épületében található Fakanál éttermet a Coninvest konyhatechnológiai berendezéseit használva.

Varró Zoltán belsőépítész, designerről nem sok személyes információt találni a világhálón, és ez - mint kiderült - a tervező már-már tudatos választása.

Michele Cazzaniga - Simone Mandelli - Antonio Pagliarulo

Michele Cazzaniga, Simone Mandelli és Antonio Pagliarulo a milánói politeknikumban diplomáztak ipari design szakon. A terméktervezés különböző területein szereztek tapasztalatot.

Claudio Dondoli, Marco Pocci

Az Archivolto tervezőpárosa Colle d’Elsaból származik, Siennából. Központi irodájuk a mai napig itt található.

A tervező 1977-ben Paduaban, Olaszországban született.

… a Pedrali fiatal tervező párosa bár már közel 20 éve ismerik egymást, még egyikőjük sem töltötte be a negyvenet. A designerek szemszögéből nézve nincs különbség város, épület vagy lámpa között.

Egy újabb fiatal designer a Pedrali alkotóinak köréből, akit volt szerencsénk személyesen is megismerni.  Odoardo egy igazi ötletbánya!

2010-ben az Európa Kulturális Főváros kapcsán Pécs számos közterülete újult meg, ahol három jelentősebb beruházás vette ekkor kezdetét, melyek közül az egyik a négycsillagos Corso Hotel volt.

Oldalak

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie Policy HU