Ajánlat kérése

(több elem kijelölése: ctrl + klikk)

Ékkövek a konyhában

Ékkövek a konyhában

Mindig várjuk és rendszerint óriási élményt ad. Az év végi pihenős napok után a januárunk most Sirha lázban telik, hiszen nem csak kiállítója, hanem rendezvény szponzorai is vagyunk a kiállításnak. Mindig igyekszünk valami újat, trendit, színeset bemutatni a szakmai közönségnek, ami máshol még nem volt, és ami elsőre kicsit meghaladni látszik az erőforrásainkat, de a végén mégis minden időre elkészül. Ez a 3 nap olyan nekünk, mint egy művészetekért rajongó diáknak egy hét intenzív, bentlakásos tárlatvezetés az Uffizi képtárban. Egy időre kiragad bennünket a munkás mindennapok forgatagából, megerősítve azt, amiért szeretjük a munkánkat és imádjuk a konyhákat, hiszen itt találkoznak a valódi igények és a lelkes megvalósítás.
Az idei Sirha kiállítás sok szempontból is fontos esemény számunkra.  Egyrészről nagyon szurkolunk a Bocuse d’Or egyetlen női résztvevőjének, Palágyi Eszternek, aki a cégünk bemutatótermét, a mi konyhánkat választotta a felkészülés helyszínéül, másrészt - a múlt alkalommal is nagy sikert aratott Berkel sonkabáron túl – a boldogság főzőszigetét is bemutatjuk az olasz Marrone gyönyörű kivitelezésében. Az Iglu borfal a kiállítás vélhetően legszebb vitrinje lesz, mely látvány reméljük, hogy a látogatóinkból is kiváltja majd azt a „wow” hatást, amit mi is átéltünk, amikor először megpillantottuk.
Eszterrel nemrégiben készült egy interjú, melyet az októberi hírlevelünkben Önök is olvashattak. A közös munka során baráti lett a kapcsolatunk, a főzések alatt, rengeteget tanultunk, és a munkanapok is még színesebbek lettek, mióta a gasztronómiai műremekek illata bekúszott a cégünk életébe. A Bocuse d’Or-on – vagy, ahogyan sokan nevezik a szakácsok olimpiáján – Eszter és több neves séf harcol majd a döntőbe jutásért, mely megmérettetés február 5-én lesz Budapesten.  A tét nem kevesebb, mint kijutni a döntőre Lyonba.
A standunkon minden alkalommal tarol, így a látogatók nagy örömére ismét berendezzük a Berkel sonkabárt, ahol megtekinthetők és kipróbálhatók a 120 éves Berkel szeletelőgép márka eredeti, piros modelljei. A szupervékony, gusztusos sonkaszeletek miatt mindig van egy sor a standnál, ahol sokan már ismerős arcként üdvözlik Doba Péter kollégánkat, aki a márka nagy csodálója és a rendezvényeinken Ő képviseli a Berkel páratlan szellemiségét. Ezen kívül, ahogy említettük a borkedvelőket is szeretnénk lenyűgözni, hiszen a csipegetés élménye kortyolgatás közben lesz az igazi.
A bor viszont csak úgy élvezetes, ha csillogó poharakba töltik, mely tisztaságáért és higiéniájáért a Meiko vállalat mosogatógépe fog szavatolni. A kiállításon azt is bemutatjuk, hogy lehet a borospoharakat kristálytisztára és cseppmentesre mosogatni törölgetés nélkül.
A mosogatás egyébként már jó ideje vesszőparipánk és azt gondoljuk, hogy ez a téma nem lehet unalmas. A Földünk nagy bajban van, elsődleges kötelességünk az egyén szintjén, hogy vigyázzunk rá, céges szinten pedig azt, hogy példát mutassunk. Ma már létezik olyan megoldás, ahol nem kell választanunk a ragyogó tisztaság és a környezet megóvása között, mindkettőt egyszerre el tudjuk érni és villámgyorsan, a munkaerő túlzott igénybevétele nélkül. A vendéglátóiparban is probléma a munkaerőhiány, a fejlesztések erre is megnyugtató megoldásokat kínálnak a munkáltatók részére. A mosogató egységek használatával minimálisra fog csökkenni a vízfogyasztás, több energiát takaríthatunk meg, és nem juttatunk töménytelen mennyiségű kemikáliát a természetbe. Az olyan gasztronómiai vállalkozások, ahol eldobható, műanyag evőeszközöket, poharakat és edényeket használnak, rengeteg felesleges szemetet termelnek, melyet mindenhol ki lehetne váltani egy gyors és precíz mosogatási eljárással. A professzionális pohármosogatás mellett megint látható lesz a svéd Granuldisk vállalat feketeedénymosogató gépe a kis kék granulátumaival, és élőben bizonyítja majd be, hogy milyen könnyedén elbánik az edényekre, tepsikre égett szennyeződéssel.

A stand igazi ékköve a Marrone cég főzőszigete lesz. Két évvel ezelőtt debütáltunk ezzel a márkával itthon, és azóta már csodás referenciákkal is büszkélkedhetünk. Aki csak teheti, jöjjön el és győződjön meg arról, hogy milyen - semmivel sem összehasonlítható érzés – finomság és jóleső kényelem az, amikor egy milliméteres részletességgel megalkotott főzőszigetet megtapint. Ha a Berkel-t a szeletelők Ferrari-jaként emlegeti a rajongótábora, akkor ez a modell mindenképp a konyhaszigetek Rolls Royce-a.
Ez nem csak technológia. Nekünk szenvedélyünk a gasztronómia!

Amennyiben szívesen meglátogatnák a kiállítást, az alábbi a linken tudnak szakmai jegyért regisztrálni:
Magyar: http://eregistrator.hu/ereg/link.php?lid=L107748273E8

Nagy szeretettel várjuk Önöket az A pavilon B41-es standján egy kis olasz sonkára és finom pezsgőre.
 

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie Policy HU