Ajánlat kérése

(több elem kijelölése: ctrl + klikk)

Események

A Belga Pékségért már nem kell Belgiumig menni

A La Lorraine Európa legnagyobb fagyasztott pékárukkal dolgozó vállalata.

Tovább »

Helló vidék!

Huszonhét éve a konyha a szenvedélyünk. Rajongunk a szépen megmunkált konyhapultokért, a modern gépekért, az új technológiákért és szeretünk lehetetlennek tűnő kihívásokat teljesíteni.

Tovább »

Mindenhol jó, de legjobb a terasz!

A terasz szóhoz manapság már nem csak a szokásos képeinket társítjuk, valahogy lett egy többletjelentése is mindenki számára e fogalomnak.

Tovább »

BUD Cargo City – check in

A BUD Cargo City tavaly novemberben került átadásra és idén januárban kezdte meg hivatalosan is a működését, mikor megérkezett az első teherszállító repülőgép, egy Boeing 747-es

Tovább »

Otthon, édes otthon

Közel másfél hónapja otthon van szinte az egész világ. Otthonról dolgozunk, otthon tanulunk a gyerekekkel, miközben tökéletesre fejlesztjük a konyhaművészetünket...

Tovább »

Pedrali a művészetekért

Az olasz Pedrali-ról köztudott, hogy dizájnban, kényelemben, kreativitásban mindig élen jár, letisztult modernsége miatt régóta a kedvenc bútorgyártónk egyike. 

Tovább »

Élet a Sirha után

A február elején megrendezésre került Sirha kiállításról egy összefoglaló kisfilm is készült érdekes riportokkal és remek hangulatú képekkel. 

Tovább »

Ékkövek a konyhában

Mindig várjuk és rendszerint óriási élményt ad. Az év végi pihenős napok után a januárunk most Sirha lázban telik, hiszen nem csak kiállítója, hanem rendezvény szponzorai is vagyunk a kiállításnak. 

Tovább »

Három az egyben

A Coninvest márkanév sokak számára egyet jelent a konyhával, hiszen alaptevékenységünknek is ez a legstabilabb eleme és hála az égnek sokan gondolják úgy, hogy egy étteremben, egy szállodában, egy iskolában, egy kórházban, vagy akár egy munkahelyen is megvalósítható az egyedi kivitelezésű, gyönyörű és jól felszerelt, modern konyha. 

Tovább »

Mert teremteni jó!

Pásztor Anna mindig meg tudja lepni a rajongóit. Ha valamibe belefog, az bizonyára sikerre van ítélve, mert mindig 500 fokon ég, és kevés Nála lelkesebb és elhivatottabb emberrel lehet találkozni, aki ennyire elkötelezett az ÉLET iránt. 

Tovább »

Oldalak

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie Policy HU