Ajánlat kérése

(több elem kijelölése: ctrl + klikk)

Fejes Gergő

 

Fejes Gergő

Interjú Fejes Gergővel (Plusdesign stúdió, www.plusdeisgn.hu) a vadiúj hotel átalakítási munkánk kapcsán.

Mi volt a Diamant Hotel megrendelői kívánsága?

Az elképzelés a teljes szálloda felújítása volt, egészen pontosan a közösségi tereké, mivel a szobákat néhány évvel ezelőtt már felújították. Több tulajdonosváltásnak köszönhetően a közösségi terek az évek során különböző designt kaptak. Ehhez képest kellett egy összefogott, egységesített designt kialakítanunk: választásunk stílusban az industriálisra és vintagere esett, ez jelenik meg a hotel lobby, bár, étterem és reggeliztető részeiben.

 

Volt, ami kihívást jelentett a megvalósításnál? Ha igen, hogyan sikerült ezzel megbirkózni? 

A kivitelezés alatt léptek fel nem várt problémák, meglepetések a szálloda többszöri átépítése miatt.  A tervezésnél részben szabad kezet kaptunk, a megrendelő korábbi munkáink miatt megbízott bennünk. Az alapvető kívánságokat és funkciókat a költséghatékonyság elve mellett terveztük meg, mellőztük a drága anyagokat. Örülök, hogy látványterveink egy az egyben megvalósultak: minden úgy nézett ki a végére, mint a 3D látványainkon.

 

A Coninvest a technológiai oldalról segítette a projekt megvalósulását. Hogy néz ki egy ilyen együttműködés, mi a pontos munkamenet? 

A belsőépítészeti látványtervek mellé mi egy bútorozási alaprajzot, illetve az egyedi bútorokat is megterveztük. Szerződés után a cég felkeresett minket, sikeresen végigbeszéltük az esetleges tervezési kérdéseket, irányokat, valamint a Coninvest beépítette a technológiát.

 

Milyen volt a közös munka a Coninvesttel? 

Könnyen, gyorsan, flottul működött minden. Örülök, hogy olyan megoldás született a költséghatékonyság nevében, amelyben nem sérült a belső design. Közösen olyan kiváló anyagokat tudtunk alkalmazni, amelyek teljes mértékben azonosak voltak az eredeti elképzeléseinkkel.

 

Lehet tudni mi az, amin most dolgozol? 

Luxus magánklinikákat tervezünk, villa épületekben. Most adjuk át a napokban az AVALON parkot ahol rengeteg funkció egyesült több épületben: szálloda, sörház, konferencia épület, gokart épület és egy olasz étterem.

 

Ha három szóban kellene jellemezni a munkád, mi lenne az?

Funkció, design, költséghatékonyság

 

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie Policy HU