Ajánlat kérése

(több elem kijelölése: ctrl + klikk)

Formabontó ősz

Formabontó ősz

Van kerekded, van szögletes, van ívelt, van klasszikus és van trendi. Egy biztos: a kiárusított bútoraink közül mindenki tud majd valamit hazavinni, mert sok szépség várja, hogy megtalálja új helyét Önöknél. A kiállított székek, asztalok és egyéb kiegészítők színben és formában is egyedi darabok, mindegyiket dizájner tervezte, többségben olasz modellek.

Az olasz ízlés pedig maga a stílus és hát nagyon jól tudjuk, hogy ha nem csak a ruhatárunkban és a szokásainkban van jelen a stílus, hanem az otthonunkban, munkahelyünkön is, akkor az olyan, mint egy névjegykártya. Vagyis ránézésre vagy megtapintva a papír minőségét, meg tudjuk mondani, hogy tulajdonosának fontos-e a jó ízlés.

A képeken látott, kiállított modellek már többször bemutatkoztak a “kifutón” idén, de mivel az új trendek már a függöny mögött vannak, így - ahogy az lenni szokott - a korábbiakat nagyon kedvező árakon kínáljuk.

Lassan itt van az ősz, amikor már hűvösebbek az esték, de még mindig kint ülünk a szabadban. Nos, a kerti bútorok is így vannak ezzel, gyönyörű színeikkel még egy kicsit itt tartják a nyárestét, és amíg a készlet tart beszerezhetők bemutatótermünkből.

Ízelítő:

https://www.facebook.com/pg/Coninvest/photos/?tab=album&album_id=2463646723722657

További darabokért keresse Bakos-Tóth Gabriella (butor@coninvest.hu) vagy Dávid Nóra (nora.david@coninvest.hu) kolléganőnket.

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie Policy HU