Ajánlat kérése

(több elem kijelölése: ctrl + klikk)

Mert teremteni jó!

Mert teremteni jó!

Pásztor Anna mindig meg tudja lepni a rajongóit. Ha valamibe belefog, az bizonyára sikerre van ítélve, mert mindig 500 fokon ég, és kevés Nála lelkesebb és elhivatottabb emberrel lehet találkozni, aki ennyire elkötelezett az ÉLET iránt. És ez úgy látszik, hogy nem csak a zenére igaz, hiszen Anna, Buza Kriszta társproducerrel egy új online csatornát indított, melynek egyik fő témája a gasztronómia.

Buza Krisztát a StyleGroup alapítójaként ismerhetik az olvasók, ami a Style Communications reklám- és a Mission Lab társadalmi ügyekkel foglalkozó ügynökség mellett még két környezettudatos vállalkozást is magában foglal. A Kitchy Design már több mint 500 HORECA ügyfelet és gasztrofesztivált műanyagmentesített lebomló termékeikkel. A Green Design pedig környezettudatos és designdíjas kabinokat és ökoházakat épít. Hogy juthat el egy fiatal lány a konyhai termékek webshopjától egy gasztro műsorig?

Pásztor Annát azt gondoljuk nem szükséges Önöknek bemutatnunk, hiszen zenei pályája mellett újabban nem csak a főzésért, de a modern konyhatechnológiáért is rajong. Láthatták Annát a közösségi oldalunkon is már több alkalommal a prémium minőségű Berkel szeletelőink társaságában és céges rendezvényeinken is. A konyhaművészet iránti szenvedély pedig olyan, ami beszippantja az embert, mert ebben a szakmában rengeteg valódi szépség rejlik. Akadhat olvasóink között is olyan, aki korábban egy tojásrántotta elkészítését is kihívásnak érezte, aztán történik valami, miután az ember hirtelen rájön, hogy egy Jamie Oliver veszett el benne. Nos, így volt ez Annával is, a lelkesedésének köszönhetően Tv2 MasterChef VIP televiziós műsorban harmadik helyezést ért el, ami annyira fellelkesítette, hogy el is végezte a Culinary Institute of Europe séfiskoláját. Ami igazából Annát érdekelte, az nem csak a gasztronómia, a főzés maga, hanem annak kultúrája és ezen keresztül az a kommunikáció, mely új célok elérését ösztönözte.
Ebben társa lett Kriszta, aki menedzsereként és barátjaként is támogatja ezek elérésében. A három éve tartó munkakapcsolatból ugyanis barátság lett, így a hölgyek – tekintve az energiájukat - nem állnak meg a Gasztronauta című kisfilmeknél, hanem az online vonal mellett az offline-ban is megfogalmaztak már olyan terveket, ami hamarosan valósággá válik. Olyan összművészeti, gasztrokulturális rendezvénytér fog megvalósulni ennek manifesztációjaként, ahol főzőtanfolyamok, koncertek és egyéb kulturális programok kerülnek megrendezésre.
„Mert teremteni jó.” – mondja ezt a témával kapcsolatban Buza Kriszta, aki szerint kettejük között egy valódi szimbiózis valósul meg a közös munkában nap, mint nap azáltal, hogy ugyan mindketten más műfajban élik ki a tehetségüket, de a szenvedélyük közös. A Gasztronauta első adásában a világhírű Sándor Pál filmrendező volt a meghívott vendég, akinek a kedvenc ételeit főzték meg Annáék és a kedvenc filmjét nézték meg közösen a vacsora után. És Ő az a Sándor Pál, akinek a személyiségéről, humoráról, belső értékeiről oly keveset tudhattunk eddig. „A minőségi és tartalmas estéhez pedig prémium eszközökre van szükség. – folytatja Kriszta, aki el sem tudta volna képzelni a Berkel finomra szelt sonkaszeletei nélkül a borozgatós vacsoraestet.
A „szeletelők Ferrari-ja” mellett - az este támogatójaként - még vittünk a forgatásra kényelmes bútorokat és egy bárpultot is, ezeket az első remek adás kedves képei között meg is lehet tekinteni az alábbi linken:

 

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie Policy HU