Ajánlat kérése

(több elem kijelölése: ctrl + klikk)

Nappali a kertben

Nappali a kertben

Vágyakoztunk rá a hideg téli estéken, elképzeltük, milyen jó lesz, ha megérkezik. Minden reggel kinéztünk az ablakon és néztük, hogy itt van-e már. Hát, ami azt illeti, berobbant az életünkbe rendesen, forrón, perzselően. Igen, a várva várt nyárból már elment egy hónap, miközben úgy befűtött nekünk, hogy fogadására lehet, hogy nem is tudtunk rendesen felkészülni. Általában tavasszal szoktunk kerti bútorok után sóvárogni, tervezgetni a kiülős nyáresti hangulatokat, de ez az évszak kimaradt, a télikabátos-kandallós időket azonnal váltotta a naptejes-aperolos-kertben ejtőzős.

Ehhez a képhez persze elképzelünk egy olyan kényelmet, mintha csak a nappaliban lennénk, hiszen a nyárban pont az a szép, hogy a lakásunkba szinte csak aludni megyünk be a kertből vagy a teraszról. Ehhez az idillikus hangulathoz szeretnénk Önöknek ötletekkel szolgálni kerti bútorainkkal és kiegészítőikkel, hogy minél szebb élmény lehessen minden szabadtéri program. Ez lehet akár egy kerti party a barátokkal, vagy épp egy meghitt este egy izgalmas könyv társaságában. A hangulatot Önök választják, a praktikus, könnyen kezelhető bútorok ennek megfelelően variálhatóak. Egy kerti paravánnal például elszeparált lounge sarkokat, egyedi, kuckós tereket lehet kialakítani, aktuális kedvünk szerint.

Ha már kerti party, akkor mindenképp meggondolandó beszerezni egy bárpultot, amiből rengeteg a formai és a méretválaszték idén is.

A lakásban biztosan a konyha, a kertben pedig a bárpult lesz az a hely, ahol a legtöbben fognak ácsorogni, hiszen annak azért van egy laza hangulata, főleg, ha még világít is a sötétben. Ha már estéről beszélünk, könnyen előfordulhat, hogy még akkor is kint ücsörgünk, ha picit már hűvösebb van. Ilyenkor jól jöhet egy meleg hangulatot árasztó fényforrás, ráadásul a tölthető kültéri lámpák használata kényelmes, bárhol elhelyezhetjük őket, különböző formában és méretben kaphatóak. A bárpultos ácsorgás után, ha mégis leheveredni támad kedvünk, kényelmes kerti kanapék egész tárháza az, amiből válogathatunk. A nappali hatás fokozására még kerti szőnyeget is érdemes beszerezni, a hölgy vendégek mindenképpen hálásak lesznek ezért a figyelmességért, mivel nem süpped be a magassarkú cipő, mint ahogyan a fűben.

De olyan szépek, mutatósak és puhák a kültéri szőnyegeink, hogy talán a hölgy vendégeknek is kedvük támad kibújni a cipőből. Jó hír, hogy hamarosan érkezik az új nyári kerti bútor kollekció, a tavalyi modellek pedig kedvező áron beszerezhetőek. Részletekért érdemes érdeklődni bemutatótermünkben!

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie Policy HU