Ajánlat kérése

(több elem kijelölése: ctrl + klikk)

Odoardo Fioravanti

 

Odoardo Fioravanti

Egy újabb fiatal designer a Pedrali alkotóinak köréből, akit volt szerencsénk személyesen is megismerni.  Odoardo egy igazi ötletbánya! A Milánói Műszaki Egyetemen szerzett diplomát és 1998 óta dolgozik ipari tervezőként.

2003-ban alapította az Odoardo Fioranvanti Design Stúdiót. Nem csak neves nemzetközi cégeknek tervez, de órákat ad design iskolákban, akadémiákon – IUAV, Milánói Műszaki Egyetem, San Marino-i Egyetem – szabadúszó újságíróként pedig számos neves design magazinon keresztül igyekszik elérni a design határok szélesítését. Projektjeivel rangos nemzetközi díjakat nyert el.

Legtöbb tervének inspirációját éppen az emberi testben található formák és arányok adják. „Számomra ez a Snow szék például olyan semmit mondó volt, amíg Odoardó hátra nem hajolt és négykézláb mesélte el nekem, hogy ez a testtartás inspirálta ebben az egyszerű műanyag székben. Éjszakákon át faragta a műhelyében, míg a lábak és az ülőke csomópontja a tökéletes formát fel nem vették.” – Kertész Mirjam (Coninvest, ügyvezető igazgató)

Termékek: Snow, Frida, Woody, Armillaria bárszék és asztal

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie Policy HU