Ajánlat kérése

(több elem kijelölése: ctrl + klikk)

Szolgáltatások

 •  

  Belsőépítészeti tervezés

  Az igények felmérését követően szakértő kollégáinkkal javaslatot teszünk az elrendezés, a színvilág és a bútorok tekintetében. Az elképzeléseket szaktanácsadással tesszük teljessé, és koncepció tervek formájában egy, de akár több alternatívát, elrendezési vázlatot készítünk, amelyeken szükség esetén termék kollázsokkal illetve anyagmintákkal érzékeltetjük a várható, és elérni kívánt hatást.

 •  

  Látványtervezés

  A ki-, illetve átalakításra váró helyiségről 3D-s látványterveket készítünk, melynek segítségével valósághűen vagyunk képesek érzékeltetni a kiválasztott bútorok, termékek, kiegészítők, színek és anyagok által keltett összhatást. Az emberi képzelet szinte határtalan! Legyen szó bármilyen vendégtérről, étteremről, kávézóról, éjszakai szórakozóhelyről, szállodai szobáról, recepcióról, a megálmodott helyiséget képekben is megvalósítjuk.

 •  

  Grafika és arculattervezés

  Egy üzlet vendégkörét a helység stílusa, az első benyomás határozza meg. Mi segítünk Önnek a legmegfelelőbb arculati elemeket, grafikát és online megjelenést kialakítani, annak érdekében, hogy célközönségét a lehető leghatékonyabb módon érje el.

 •  

  Művezetés

  Jelszavunk a profizmus! Így a Coninvest csapata igyekszik minél több terhet levenni ügyfeleinek válláról. Ennek érdekében az építéshez szükséges engedélyeztetési folyamatokat, csak úgy, mint a gépészeti és elektromos terveket, vázlatokat a kezdetektől kézben tartjuk. A megrendelő igénye szerint állandó vagy időszakos szakmai felügyeletet biztosítunk az építkezés helyszínén, mely szolgáltatásba bele tartozik a helyszíni ellenőrzés, irányítás és szervezés is. Szakmailag felkészült és gyakorlott kollégáink jelenléte nem csak pontos munkavégzést, de magas minőséget is garantál.
   

 •  

  Kulcsrakész projekt megvalósítás

  Az első elképzelésektől kezdve, a tervezésen és látványtervek elkészítésén át, egészen a termékek kiszállításáig, beüzemeltetésig, a művezetés feladatát is magunkra vállalva, kulcsrakész helyiséget adunk át megrendelőink részére. A beruházás minden egyes lépcsőfokát az Ön igénye szerint vállaljuk magunkra és nyújtunk prémium minőséget.

 •  

  Katalógus letöltése

  Töltse le bútor katalógusainkat és válogasson kedvére! Fedezze fel a modern lakberendezés világát és kérje személyre szabott árajánlatunkat!

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie Policy HU