Ajánlat kérése

(több elem kijelölése: ctrl + klikk)

A terasz, mint új nappali?

A terasz, mint új nappali?

Szerencsére újra visszatért az építészetbe az a “teraszhangsúlyos” vonulat, ami az elmúlt évtizedekben nem igazán volt jellemző. Pici, lőréshez hasonlító ablakok, mini erkélyek és teraszok jellemezték az olyan extra panorámával rendelkező épületeket is, ahol ezek a külső terek egy megnagyobbított nappaliként is szolgálhattak volna. Ma már a legkisebb erkélyt vagy teraszt is fel lehet dobni egy jól megválasztott dizájnnal és a legtöbb kertet is hangulatos bulihelyszínné lehet tenni néhány trendi kiegészítővel. Ha van kellő kreativitásunk és kicsit nyomozunk a témában, pazar kültéri bútorokat és kiegészítőket szerethetünk be kedvező áron. A minőséget nem árt szem előtt tartani, mert elég bosszantó dolog egy komplett kerti garnitúrát évente lecserélni, mikor a lehetőségek egész tárháza elérhető már. Egy jól megválasztott kültéri kanapé egy hangulatos térelválasztóval a kedvenc „szobánkká” válhat egészen tavasztól őszig, ahol még a szőnyeg komfortot adó puhaságáról sem kell lemondanunk, mert már ilyen is létezik. A konnektorra sem lesz feltétlenül szükségünk, hiszen a tölthető, különböző formájú és méretű lámpatestek melegséget sugárzó fényénél hajnalig mehetnek a barátokkal a kerti partik.

Ne felejtkezzünk meg a székekről sem, hiszen szinte annyiféle színű és formájú kerti kiülős kell egy kertbe vagy egy teraszra, ahány fajta hangulat létezik. Lehet pihengetős, olvasgatós, napozós, beszélgetős, bulizós vagy épp romantikus.

A kényelem és a minőség mindegyiknél nagyon fontos, mert bármilyen apropóból tartózkodunk is a kinti lounge sarkunkban, az attól lesz kifogástalan, ha adunk a részletekre.

Íme néhány ötletadó inspiráció, ami után garantált, hogy mi lesz a jövő hétvége szabadtéri programja!

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie Policy HU